28. elokuuta 2013

Perillä!

Piiiitkän matkustamisen jälkeen olen vihdoin perillä Temucossa ja omassa huoneessani. Matka kulki hyvissä merkeissä ihastellen vuoroin auringonlaskua ja -nousua siihen asti, kunnes saavuin Santiagoon ja odotellessani matkatavaroita saapuviksi, kuulinkin yhtäkkiä nimeni mainittavan espanjankielisessä kuulutuksessa (josta osa meni totaalisen ohi!). Sain tietää, että rinkkani oli jäänyt jonnekin matkan varrelle ja saapuisi vasta seuraavana päivänä. Sain siinä sitten hetken selvittää, että lähetetäänkö rinkka eteenpäin Temucoon asti. Ainakin minulle vakuuteltiin rinkan löytävän luokseni, katsotaan miten huomenissa käy.
 
Löysin perille oikeaan osoitteeseenkin täällä Temucossa ja sain heti nähdä huoneeni (valitsin itseasiassa kahdesta). Oikein ihana huone on, mutta täällä on ihan todella kylmä! Kaikki vaatteeni kun ovat luonnollisesti siellä rinkassa, niin joudun nyt pärjäämään näissä, joissa olen jo matkustanut sen 20+ tuntia. Ihana vuokranantajani vei minut kuitenkin kaupoille ja syömään, joten ihan hukassa en ole.
 
Puhelimen akku piiputtaa ja laturi on tietysti laitettu varmaan talteen rinkan uumeniin, joten taidan lopettaa tämän postauksen tähän. Olisin laittanu kuvan huoneestani tähän, mutta se ei nyt näköjään onnistu säätämälläkään, joten antaapi olla. Palaan huomenna asiaan, kun saan läppärin käyttöön :) ¡Hasta mañana!


6 kommenttia:

 1. Iiih! Toivottavasti rinkka tulee sun luo niinku on luvattu.

  Kuvia odotellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoin on rinkka ja yhteys ulkomaailmaan aka netti! \o/ Teknologia-addikti on tyytyväinen.

   Poista
 2. Jeeeee! Ja voi ei mä olin huono 'äiti', unohdin sanoo et laturi käsimatkatavaroihin, vaihtovaatteet käsimatkatavaroihin! Mut kyl se rinkka sieltä tulee! :)

  P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi äiti. Mulla on yleensä aina laturi käsimatkatavaroissa. Miksei nyt?? Argh. No, mut onneks en vuorokautta kauempaa joutunu oleen erossa :)

   Poista
 3. Perussäätämistä matkustaessa, aina jotain tuollaista sattuu. Ihanaa että olet perillä, tulee varmasti loistava reissu <3

  Puli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Mulla oli fiilis Helsingin lentokentällä, kun asetin sen rinkan hihnalle. Aina on jotain. Täytyy myöntää, että pääsin helpolla. Ei kakkinut lintu päälle tai mitään sellasta ;)
   Ikävä <3

   Poista