2. joulukuuta 2013

Vierailulla Minskin koululla ja uusia tuttavuuksia

Minskin koululla järjestettiin eräs viikonloppu tilaisuus, jossa kerättiin rahaa joulujuhlia varten (tjsp). Minulle tarjoutui tilaisuus käydä vilkaisemassa millaista on Minskin työharjoittelupaikalla! Juhlat järjestettiin koulun ruokasalissa ja tarjolla oli empanadaksia ja muita perinteisiä chileläisiä ruokia ja juomia. Juhlassa myös laulettiin karaokea ja tanssittiin cuecaa. Kun tilaisuutta juontanut Minskin työkaveri vitsaili, että kai meidän suomalaiset vieraammekin laulavat karaokea, meinasin pissiä housuuni pelosta. :D Oli hauskaa nähdä Minskin työkavereita ja pääsinpä tanssimaankin illan aikana, haha!


Liceo Industrialilta jatkettiin vielä iltaa Alemanialle baariin Farolitoon, missä tapasimme Ilkan, joka on täällä vaihdossa. Hän on tullut Temucoon samoihin aikoihin kuin minä ja Minski ja ystävystynyt parin meksikolaisen vaihtarin kanssa ja puhuu espanjaa meksikolaisittain! :D Tulla nyt Chileen ja oppia Meksikon espanjaa x) Pendejo! Istuimme iltaa Farolitossa viisistään, josta päädyimme vielä jatkamaan toisen meksikolaisen kämpille aamuun asti. Täällä on niin helppo jatkaa aamun pikkutunneille, kun alkoholia saa kaupasta melkein kellon ympäri ja ihmiset on valmiita jatkamaan iltaa baarin jälkeen. Tämäkin on jotain, mitä olisi kiva tehdä enemmänkin, mutta en vain näe sen tapahtuvan Suomessa.

Illan meiningin hyvin tiivistävä kuva.

Niin ja taisin rakastuakin samana iltana. Oho.

4 kommenttia:

 1. Argh...! Kommentoin äsken, mutta iloisesti sössin sen postaamisen tähän sivulle tuon Google-tili jutun takia... !

  Mun on pitänyt jo aiemmin kommentoida, että ihanaa kun olet siellä ja mahtavalta on vaikuttanut. Mutta näin se aika sitten menee nopsaan, että oot jo kohta tulossa takaisin.

  On ollut kiva lukea sun reissustasi siellä ja itsekin samalla oppia uutta. Plus, että mä niin tykkään tuosta sun profiilikuvasta, oot ihan seikkailija Nade-Nuuskamuikkusen näköinen, kauniina ja onnellisena. :D

  Mä ihan huolestuin, kun kirjoitit että jotain tosi kamalaa tapahtui. Toivottavasti kaikki on nyt kuitenkin hyvin! Ja liittyikö se tosi ihana tapahtuma jotenkin tän postauksen loppukaneettiin? Tui tui! ;) Ihanaa, että jotain tosi ihanaa tapahtui - oli asia mikä hyvänsä. :)

  Olisi mukava nähdä livenä jossain vaiheessa, kun vaikka ensi vuoden puolella olen Tampereen suunnalla tms. Vaikka en ole kyllä ollenkaan varma, että ne paikalliset opet haluaa sua sieltä edes pois päästää, kun oot niin taitava ope! :D

  Kaikkea hyvää sinne ja turvallista takaisintulomatkaa sitten, kun sen aika koittaa! <3 (Aion nyt saada kommenttini julkaistua niin, etten sössi tällä kertaa taas...)

  - Koirahullu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeeiii, ihana! ^^ Kiitos kommentista ja kuulumisista. Joo, niin on aika lentänyt, että tuun jo tällä viikolla takas. Ihan hullua ajatella. Ei oo vielä oikein iskenytkään tajuntaan. Pelkään sitä hetkeä, kun iskee.

   Onhan se ihana tapahtuma juuri tämä viimeisin kommentti... Huoh. On se kumma, kun pitää näin kauas matkustaa, että löytää toisen puoliskonsa. Elämän pientä ivaa.

   Oon kans varmasti tulossa Jojeen tammikuussa, jos oot paikan päällä, niin vois treffata! Ois ihana nähä sua pitkästä aikaa ja kuulla mitä oot puuhaillu :) Ollaan siis koodeissa!

   Poista
 2. Voi hani! Kuulostaa hyvältä. :)
  Just mietin tänä aamuna opistolle valuessani, että sä oot ihan jo pian kotona.
  Saavuhan turvallisesti. <3

  -Nicka

  VastaaPoista
 3. Rakastuit niin kovaa että tuoliki meni säpäleiks! :D <3 <3 <3 :'3

  VastaaPoista