1. joulukuuta 2013

Día saludable

Täällä taas! Harjoittelu on loppunut ja kolmen päivän päästä lähden Temucosta kohti Santiagoa ja sieltä sitten torstaina lennolla Pariisin kautta kotiin. Ajattelin, että yritän tässä vapaina päivinäni muun tohisemisen seassa kirjoitella menneiden viikkojen jutuista ja tapahtumista, että saan teidät kärryille mukaan.

Lyseolla on ollut jos jonkinlaista tapahtumaa ja tuntuu, että ne kaikki osuvat aina torstaille! Tämän vuoksi minulla ei esimerkiksi ollut nelosluokan kanssa kuin kaksi opetuskertaa, koska kaikki koulun ulkopuoliset aktiviteetit ja lomapäivät söivät englannin tunnit. Myös lyseon Día saludable, eli vähän kuin meidän kouluissa järjestettävä liikuntapäivä, osui torstai-iltapäivälle. Tytöillä oli aamupäivästä jotain aktiviteettia urheilun parissa ja sitten iltapäivästä pidettiin tyttöjen itse valmistelemia tanssiesityksiä - oli kaikkea zumbasta korealaiseen poppiin! - ja tarjoiltiin terveellistä ruokaa koulun sisäpihalla.

Día s_ludable :D

Minun kakkosia! Zumbaa tanssivat.

Lyseon liikunnan opettaja, joka oli järjestänyt päivän tapahtumat.

Sisäpihalla oli musiikkia, aktiviteetteja ja terveellistä syötävää tarjolla.

Tehosekoittimessa tehtyjä vitamiinipommeja. Tuli ikävä omaa tehosekoitinta ja vihersmoothieita.

Meni hyvin alas, vaikka yksi tyttö nyrpistikin nenäänsä vastapuristetulle appelsiinimehulle. Hullua.

Hotellialan opiskelijat (minun kolmoset!) olivat myös kattaneet pöydän kaikkien oppien mukaan.

Vanhusten hoitoon erikoistuneiden oppilaiden pisteellä sai myös mitata verensokerin ja -paineen.

Cristi ja yksi ykkösistäni.

Osui ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä.

Pihalla oli myös paljon julisteita, joissa oli ohjeita terveellisten elämäntapojen ylläpitoon.


Sitten vähän pöytätennistä ykkösten kanssa ^^
Vaikka harmitti taas välistä jääneet oppitunnit, pidin tästä päivästä. Mukavaa vaihtelua ruokavalioon! Haha, täällä on tullut syötyä aika epäterveellisesti. Ihan liikaa ranskalaisia ja sopaipilloja. On jo ikävä ruisleipää. Sitä mussutan heti paketillisen, kun pääsen takaisin Suomeen. Ja teen tehosekoittimellisen vihersmoothieta! Ruokapostauskin minulla on suunnitelmissa erikseen. Ollut jo jonkin aikaa. Saan sen vielä aikaan, lupaan! :D

Hasta luego, chicooos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti