3. joulukuuta 2013

Suomalaista ruokaa ja Lago Budi

Olin anellut vuokranantajilta pitkin viikkoa lupaa kutsua muutamia kavereita kylään syömään suomalaista ruokaa viikonloppuna. Meidän talolla olisi ollut juuri hyvät puitteet kaiken valmistamiseen, mutta jostain syystä vuokranantajat ovat todella tiukkoja siitä, että kämpille ei saa ulkopuolisia kutsua. Ihan ymmärrettävää, koska meitä asuu samassa talossa se reilu kaksikymmentä ja jos kaikki kutsuisivat kavereitaan, olisi talossa aika rauhatonta. Hieman se kuitenkin harmittaa, kun on tottunut kutsumaan kavereita kotiinsa Suomessa. Jotenkin pistää luontoa vastaan melkein kolmekymppisenä kysyä joltain muulta lupaa kutsua kavereita luokseen kylään. :D Mutta teimme sitten niin, että valmistimme ruoan Minskin kanssa meidän talolla ja veimme sen mukanamme Cristin luo. Hyvin pysyi makaronilaatikko lämpimänä taksimatkan ajan!


Tarkoituksena oli tehdä jälkiruoaksi mangorahkaa, mutta eihän täällä myydä rahkaa! Teimme sitten vain hedelmäsalaattia kerman kanssa, mikä on itseasiassa hyvin tyypillinen jälkiruoka täällä(kin). Niin ja alkuruoaksi oli tietenkin sopaipilloja pebre-salaatin kanssa, nomnom. Tuntui maistuvan makaronilaatikko chileläisille. ^^ Kukaan ei kuitenkaan juonut maitoa ruokajuomana, vaikka sitä ehdotimme. Kuulemma liian outoa. :D

Seuraavana päivänä, sunnuntaina, teimme päiväreissun Sussyn, Janon ja Minskin kanssa Puerto Saavedraan, missä kävinkin aiemmin lyseon opettajaporukalla. Viimeksi minulta jäi kuitenkin näkemättä Lago Budi, joka on maailman ainut suolainen järvi, eikä Minski tai muut olleet vielä käyneet siellä ja se on vain reilun tunnin ajomatkan päässä, joten se oli juuri hyvä sunnuntaireissua varten.Päivä alkoi aurinkoisena.

Takapenkin riiviöt!

Pysähdyimme taas Carahueen ottamaan kuvia.

Turisti! x)

<3

Kiitos kameran itselaukaisijalle!

Kohti Budia.

Vähän oli skitso sää, välillä paistoi, välillä pilvistyi ja rannikolla tietysti tuuli ihan hurjana, joten oli aika kylmäkin välillä.

Perille päästyämme odotimme ruokaa tunnin verran. Vähemmästäkin sekoaa.

Meillä oli ainakin paljon aikaa ottaa turhia kuvia!

Talvitakki ja kesähousut! :D Että sen verran outo sää.

Ja itselaukaisin taas hyvässä käytössä.

Ruoan jälkeen palloilimme rannalla ja etsimme Lago Budia.

Ihanat vaahtopäät löi rantaan.


Jano teki taidetta! :D

Löysimme vihdoin Budin! Vesi oli ihanan lämmintä, paljon lämpimämpää kuin ilma. Monet oli uimassa. :)

Järven vesi on suolaista, koska nousuveden aikaan meri yltää järveen asti. Voit nähdä meren pauhaavan tuolla taustalla. Ne ovat erillään, mutta kuitenkin todella lähekkäin. Merivesi ei ollut lämmintä, toisin kuin järven vesi.

Istuskelimme ja heittelimme leipäkiviä. ^^


Ratsastaakin sai.

Lopulta ajelimme autolla ympäriinsä, kunnes palasimme kotiin. Kaikenlaista tuli nähtyä matkalla.Onnellisia päiviä, hyviä muistoja. ♥

1 kommentti:

  1. Ihana nauru :D ja videon loputtua, Cheek :D

    Byggers

    VastaaPoista