22. lokakuuta 2013

Carrete

Carrete on chileläinen sana, joka tarkoittaa suurin piirtein samaa kuin suomen "bile". Carretea tuli harrastettua aika paljon viime viikonloppuna.

Torstaina meillä oli kämpillä grillijuhlat, koska kolmella kämppiksellä on tässä kuussa syntymäpäivät. Oli oikein kaunis ja aurinkoinen ilta. Suurin osa täällä asuvista nuorista on 18-20-vuotiaita. Minä, Minski, Jabet (meidän siivooja) ja yksi viimeistä vuottaan lääkiksessä lopetteleva mies olemme ainoat kahdenkymmenen viiden paremmalla puolella. Kämppikset ovat kaikki todella mukavia ja oli kivaa viettää iltaa porukalla. Minskin ja lääkisopiskelijan kanssa menimme vielä tien toiselle puolelle Madchesteriin yksille grillijuhlien laannuttua.

Vasemmalla toinen vuokranantajista, Maria Ester, ja oikealla talon siivooja, Jabet.

Kämppisten kanssa pihakeinussa

Piha pirskekunnossa.

Lihaa oli tarjolla.

Söin siis salaattia. :D Perus.Perjantaina olin aivan kuollut lyseon opettajien kanssa tehdystä retkestä Puerto Saavedraan. Christi oli kuitenkin kutsunut minut carreteamaan (hienon verbin loin) ja tapaamaan hänen ystäviään, joten otin pienen välikuoleman ja lähdin yhdeksitoista Cuatro Ebriokseen. Täällä baareihin mennään yleensä vasta yhdeksitoista. Ei siellä ole oikein ketään ennemmin. Puoli kymmeneltä on ollut ehkä aikaisin, jolloin olen ketään (paikallista) sopinut tapaavani baarissa. Olen onnellinen, että menin tapaamaan Christiä, koska tapasin paljon uusia ihmisiä ja näin ihan mahtavan livebändin, tanssin ja join paljon olutta.


Bongorumpuilija poika oli ihan tosi söpö ja hurjan taitava.

Lauantaina puolestaan Elina oli kutsunut minut ja Minskin katsomaan afrotanssiesitystä erääseen baariin. Hän käy tanssimassa afroa paikallisen ryhmän kanssa ja tämä ryhmä oli järjestänyt esityksen lauantaille. Baari oli todella viihtyisä (jos ei lasketa vessoja) ja paikalla oli paljon väkeä ja myöhemmin esiintyi myös pari eri bändiä ja artistia. Deejii soitti välissä koko ajan reggaeta, räppiä, reggaetonia ja cumbiaakin. Vähän meinasivat bileet päättyä, kun poliisi kävi valittamassa melusta, mutta tunnelma ja musiikki tuntuivat silti aina pikkuhiljaa palaavan, kunnes joskus kolmen aikoihin bileet alkoivat hiipua kunnolla. Saatiin pari nuorta miestä saattamaan meidät kotiinkin Minskin kanssa.

Elina ja minä.

Minski ja Elina.

Kotoisa mesta.


Halpaa olutta. Oikein halpaa.

Paikallinen jätkäjätkät. :D

Afrotanssi on ihan mielettömän menevää, tykkäsin!

Perjantain ja lauantain ajan ajattelin vain kuinka paljon Bygmi olisi tykännyt näistä paikoista ja bändeistä! Sopisit niin hyvin tänne ^^ Tulet vielä takaisin joskus mun kanssa. Otetaan parin viikon kesäloma keskellä talvea, eiks je?

Päätän tämän postauksen Minskin totuuden sanoihin: "Niin paljon hyviä baareja, niin vähän aikaa!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti